MHP'NİN ADAYI RESMEN VEDAT TERDİ

YORUM EKLE
YORUMLAR
baygol
baygol - 10 yıl Önce

hem kırkağaç belediye başkan adayına hem de manisa belediye başkanına seçim çalışmalarında başarılar dilerim. allah aşkına gedüzden kurtulmak için mhp de birleşelim.

caner
caner - 10 yıl Önce

sayın büyüksehir belediye baskanımın ayagına saglık sayın kırkagac belediye baskan adayımızada basarılar

İSİMSİZ
İSİMSİZ - 10 yıl Önce

sayın baygol hâkli... mhp de birleşelim.

mustafa
mustafa - 10 yıl Önce

cengiz beyin manisa da yaptığı hizmetler ortada yapılan yatırımları, çalışmaları inkar edemeyiz. akp li bir seçmen olarak büyükşehirde oyum cengiz beye eğer kırkağaçta hasan abi akp den aday gösterilmezse tüm ailecek oyumuz vedat abiye

hk
hk - 10 yıl Önce

büyükşehir uygulamasından en çok zarar görecek kişi cengiz ergündür.merkezde kesin alır ama ilçelerden gelecek oylar durumu değiştirebilir.çalışmaları ile hakediyor yine seçilmeyi.kırkağaçtada yakında gedüz açıklanır.karşısında sağlam bir rakip olsa tamam da bu şartlarda gedüz yine seçilir.

şimdi
şimdi - 10 yıl Önce

cengiz bey i anlatmak aşikar cengiz bey hakediyo ancak bizler onun için manisa için kırkağaç için birşeyler yapmamız gerekıyo ona yardımcı olmalıyız.

kafkas kartalı
kafkas kartalı - 10 yıl Önce

yalancı ve verdiği sözleri tutmayan belediye başkanı istemiyoruz vedat terdi bu başkanlık koltuğuna yakışır kendisi asil ve çok düzgün efendi bir insandır oylar mhp ye..

R.YALÇINKAYA
R.YALÇINKAYA - 10 yıl Önce

büyükşehir belediyelerinin yapamadığını yapmış bir kişidir cengiz ergün destek verilmesi gerekir bir kamu yönetim bilincisi olarak araştırmalar sonucu da kagıt üzerinde de fiziksel acıdan da yaptıkları aşikar..kırkağaç içinse artık paralar konuşmamalı kırkağaçta çallışkan bir kişi şarttır..sevgilerle