CHP'Lİ ÖZGÜR ÖZEL GAZZE'YE GİDİYOR

YORUM EKLE
YORUMLAR
vatandaş
vatandaş - 10 yıl Önce

bu güne kadar chp ye oy vermedim. yinede vermiyeceğim ama sizleri gerçekten tebrik ediyorum. şuan tüylerim diken diken oldu. keşke hepimiz orada olabilsek. kınamakla elimize hiçbirşey geçmez. yapılması gereken orada onlarla olabilmek. onlarla birlikte siyonizme karşı savaşabilirsek ancak o zaman bu pis yahudilerin aklını başına getiririz.

4545
4545 - 10 yıl Önce

saat kulesinin altında toplanan öğretmenlerde gidecekmiş gazzeye arkadaşım ne dersin iyi olurmu paracıkları yokmuş ama yardımmı etsek.

erdoğan şahin
erdoğan şahin - 10 yıl Önce

somayı karıştırdı şimdi sıra gazzede sanırım daha düne kadar başbakanı onları savunuyor gezicileri savunmuyor diye arap yanlısı diyen zihniyet gazzeye gitse neolur gitmese ne olur .

ALİ AVCI
ALİ AVCI - 10 yıl Önce

neden öyle di̇yorsun erdoğan kardeşi̇m keşke akapeli̇ veki̇llerde gi̇tse gazzeli̇leri̇n yanina gi̇tmek acilarini paylaşmak mümkünse korumak yardim etmek adina bundan uygun zamanmi olur gazzeye i̇srai̇l i̇lhak edi̇ncemi̇ gi̇deceği̇z ?

vatandaş
vatandaş - 10 yıl Önce

4545 nedemek istediğini anlıyamadım ama yapılması gerekende bu olsa gerek. sözle değil, gidip yapmak gerekiyor. eğer başlattıkları bu hareketi gerçekleştirebilirlerse helal olsun demek gerekiyor.

tebrik ederim
tebrik ederim - 10 yıl Önce

tebrik ederim ben böyle çalışkan vekil daha önce görmedim nerede bir mağdur var nerede ezilen var hep yanındasınız.allah yardımcınız olsun