HİDAL’DE BÜYÜK SEVİNÇ

YORUM EKLE
YORUMLAR
eskihidalli
eskihidalli - 10 yıl Önce

arkadaşlar milleti kimse kandırmasın.okullarınızı somanın okulları ile kıyaslayın.başarı maşarı yok.

Yazık
Yazık - 10 yıl Önce

bu mu başarı ne bir hukuk ne bir tıp murat hocam kendinizi kandiriyorsunuz da bari bizi kandirmayin bunlar boş reklam.

veli
veli - 10 yıl Önce

hidali başarısından dolayı kutlarım.

emekli lise öğretmeni
emekli lise öğretmeni - 10 yıl Önce

bir okul düşünün okulda 1 tıp ve 1 hukuku kazanan öğrenciniz var.fakat diğerleri fiyasko.başarıda siz genele bakacaksınız. bu sene belki hidalde tıp veya hukuk yok ama kırkağaç tarihinde sayısalda ek puan olmadan bir yıla mahsus bu kadar başarıyı ben görmedim.

öğretmen
öğretmen - 10 yıl Önce

herkes hidali ve anadolu öğretmeni somayla kıyaslıyor.hidalin ve anadolu öğretmenin somadaki okullar gibi başarılı olmadığını söylüyor.ancak gerçek hiç öyle değil lys ve ygsde kırkağaç 4.sırada soma 9.sırada nal topluyor. kimse boşuna yalan söylemesin.inanmayanlar manisa il milli eğitim müdürlüğünden istatistikleri ,isteyebilir.millet tıpa hukuka kafayı takmış.

objektif
objektif - 10 yıl Önce

özellikle sayısal alanda yerleştirmeler çok başarılı mühendisliklerin hemen hepsi temel mühendislik alanı..bir hukuk yok diyen arkadaş bu işlerden pek anlamıyor galiba pdr bölümleri bazı yerlerde hukuktan daha yüksek puanla öğrenci alıyor ve hidal de iki pdr var..tıp a gelince tüm camia bilir artık tıp fakülteleri fen liselerinin tek elinde..hidal bence yapabileceğinin en iyisini yapmış,yürekten kutluyorum

yenihidalli
yenihidalli - 10 yıl Önce

eski hidalli herşey ortada kim kimi kandırıyor? il sıralamasında soma 9. kırkağaç 4. sırada..kırkağaç'ın bu başarısında da anadolu öğretmen ve hidal başı çekiyor..ben ali hocamızı da murat hocamızı da kutluyorum onların şahsında tüm emeği geçen personelide kutluyorum...bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum diyen büyüklerin düsturuyla memleketimize geleceğin mühendislerini öğretmenlerini yetiştiren bu insanları haksızca eleştirmek yerine teşekkür etmeliyiz

öğrenci
öğrenci - 10 yıl Önce

yorum yapması kolay sanki herkes her yıl giriyor bu sınava.madem başarıyı beğenmiyorsunuz siz bir okul açın yada siz girin sınava.kırkağaçta her yıl stabil başarının adı oldu okulumuz.

bakış açısı
bakış açısı - 10 yıl Önce

kırkağaç anadolu öğretmeni soma anadolu öğretmen lisesi ile, hidal'i soma anadolu lisesi ve hatta rifat dağdelenle karşılaştırmak mantıklı olur. buna göre hidal başarılı diyebiliriz ama kırkağaç anadolu öğretmen için aynı şeyi söylemek mümkün mü bilemiyorum. ilçe olarak karşılaştırmak saçmalıktır. soma 100 bin nüfüslu ve mesleğe yönelik öğrenci sayısı fazla, kırkağaç ise 46 bin nüfuslu.

bilen biri
bilen biri - 10 yıl Önce

tamam çocuk! hidal, anadolu öğretmeni döver. yeterki sen üzülme

yapma böyle
yapma böyle - 10 yıl Önce

ah be kardeşim sen ne diyosun ya gülünç olma