KIRKAĞAÇLI CHP'LİLER KILIÇDAROĞLU'NA DESTEK VERDİ

YORUM EKLE
YORUMLAR
Hulya
Hulya - 8 yıl Önce

Siz pkk illaki DHKP c örgütlerini ziyaret edin size yakışan terör örgütleri. Bu halkın yakasından düşün. Bu halk sizi nakavt edecek.ey özgür ozel o yumruğu sen yiyeceksin yakın da tayyib beye dokunamazsin iz kale gibi biz varız. Reis dunyada bi tane.

Yalnız kurt
Yalnız kurt - 8 yıl Önce

Rezil chp hepiniz birkaç çaresiz zavallı lar.

sabri
sabri - 8 yıl Önce

mermiyi atan kim acaba....chp ye kayıtlı bi üye olmasın....araştırın

kırkağaçlı
kırkağaçlı - 8 yıl Önce

hdp liler destek verdiyse geriye konuşacak bir şey kalmıyor...

Feder
Feder - 8 yıl Önce

"kırkağaçlı" isimli kullanıcı sana şunu söylemek istiyorum.
akp habur'dan ypg yi geçirirken, dolmabahçe mutabakatını pkk ile imzalarken, "öcalan barış sürecinin önderidir" diyen yalçın akdoğan'ı dinlerken, akp kürtçe tabelaları asıp t.c. yazısını indirirken neredeydin ? mhp liysen o zaman meclis başkanı seçiminde neden bu terör destekçisi akp yi desteklediniz açıkla bunları bakalım ?

Rüzgar nuri
Rüzgar nuri - 8 yıl Önce

Bunların ne olduğunu halk zaten görüyor sen akşam televizyonlara çıkıp biz ayrım yapmıyoruz PKK'nın tüm terör yandaşlarının ziyaretine gittik de sonra bir chp li üye sana mermi atsın reisi suçla bu halkı Salak mı zannediyorsunuz bunlar hep dokunulmazlık kalkacak diye korkudan bu dokunulmazlığı mecliste destek veren 20 kadar chpli de Baykal ve arkadaşları yumurta atan terörist Hendek Kazanlar arkadaş birde onları balkondan alkışlayan HDP lileri görürseniz kimin kiminle olduğunu görürsünüz aklı olsn anlar

ALİ KOÇ /İZMİR
ALİ KOÇ /İZMİR - 8 yıl Önce

kırkağaç ilçe başkanını buldu alanlarda genel başkanına sahip çıkıyor tüm teşkilatı destekliyorum. zavallıların yorumlarına aldırış etmeyin.

görün sadece
görün sadece - 8 yıl Önce

şehirlere pkk yı sokarken sınırdan törenlerle karşılarken doğudakilere yarancam diye türklük ibaresini zayıflatırken tc. i̇baresi̇ni̇ ordan burdan kaldırırken suç değildi sesiniz çıkmadı ziyaret edince mi suç oldu ayıp oldu.ki orada bütün kesimi ziyarete gideriz biz dedi.ama siz işinize geleni anlarsınız sadece.eğer yanlışı gören gözleriniz varsa bütün yanlışları görün.çıkarınız olduğu zaman susup kenarda oturmayın.