CHP'Lİ ÖZEL “HDP'LİLER TUTUKSUZ YARGILANMALI“

YORUM EKLE
YORUMLAR
kırkağaçlı
kırkağaçlı - 8 yıl Önce

özgür efendi sen benim onun bunun oyu ile o koltuktasın ve okultuktasınız millet vekili olmanız herşeyi yapar asarkeser söylerim ile olmaz sen milletvekili olacan bu vatanın birliğini bağızlığını laf söyleyecen bir miilet vekili pkk tükürüğü ile sizi boğar sözü ne demektir ya yüce türk milleti Allaha şükür hertürlü zorluğun altından gelir merak etmeyin ve şunu bilinki hdp ,nin avukatlığını yapmayı bırakın işinize bakın ülkemiz için manisamız için kırkağaç için birşeyler üretin boş laf değil .

Hulya
Hulya - 8 yıl Önce

Bunlar agababalarindan yani amerika ve batida emir almadan hiç bir söz konusanazlar.dikkat edin agababalari ne derse bunlarda aynısını konuşurlar. Ahlaksiz amerikanin ve batının dediği olmayacak bu ulkede.misirda b
seçimle işbaşına geleni gonderdiklerinde aynısını söyleyebildin mi ey özgür özel. Batı bugün kendi ürettiği değerlerin altında eziliyor.

A.
A. - 8 yıl Önce

Hdp ve PKK nın bastonu yada koltuk değneği oldunuz ya.. Utanmadan sıkılmadan konuşuyorsunuz..

HAYRETTİN EKMEKÇİ
HAYRETTİN EKMEKÇİ - 8 yıl Önce

özgür bey o zaman içeride kele gibi beslediğimiz abdullah öcalanı da çıkartalım tutuksuz yargılayım ne dersin. sırtını nereye yaslayacaklar görelim o zaman.

XYZ
XYZ - 8 yıl Önce

ne güzel ya... apoyu da tutuksuz yargilayalim i̇stersen. seçi̇mle gelen seçi̇mle gi̇dermi̇ş ne demek o öyle.... a dam suç i̇şli̇yorsa ki̇, devleti̇n bi̇rli̇ği̇ni̇ bütünlüğünü bozuyor seçi̇mle mi̇ göndereli̇m..:) lütfen ülkemi̇zi̇n dengesi̇ni̇ alt üst etmeyi̇m. mantikli hareket edi̇n. böyle si̇yaset olmaz. yapamiyorsaniz çekili̇n. o kadarr...

kirkagac
kirkagac - 8 yıl Önce

Once bunların kökünü kazıcan adi Soysuzlar ne olduğu belli olmayan tipler