BERBER ALT GEÇİDİ İNCELEDİ

YORUM EKLE
YORUMLAR
merak
merak - 7 yıl Önce

kaç aydir bitirilemeyen yol bir kavsak bu kadar zor mu oluyor doğrusu aklim almıyor. bu yola daha basit çözümler bulunamazmiydi ? yada yapılacak madem bastan niye yapılmadı kırkagacın tren yoluna doğru buyudugu aşikar değil mi?

Halil emen
Halil emen - 7 yıl Önce

Yazık günah bu istasyon da yaşayan insanlara bu köprü bi an önce bitse de istasyon halkı rahat etse... Bu köprü başladından bu yana istasyon mahallesinde yaşayan insanların çilesini birtek Allah biliyor, bari düzgün bişey yapsalar da buradaki halk birdaha bu çileleri çekmese.

İSTASYON HALKI
İSTASYON HALKI - 7 yıl Önce

O gün verilen sözlerin hepsi askıda kaldı yol çalışmaları eskisi gibi devam ediyor.sadece diğer tarafta değişiklik yapıldı.İstasyon tarafında bir değişiklik yok yol değil köprünün su tahliye kanalı yapılıyor.

SONGÜL
SONGÜL - 7 yıl Önce

sayin veki̇li̇m keşke gelmeseydi̇,denetlemeseydi̇. çünbkü yol i̇stasyona doğru 50 m daha uzadi. dedi̇kleri̇ gi̇bi̇ i̇stasyon tarafini boşveri̇n yukarisini ne yapacağiz demi̇şlerdi̇. i̇stasyon tarafini öveçli̇ye bağli bi̇r eyalet olarak görüyorlar. sanki̇ orada yaşayanlar i̇nsan deği̇l. bugün bi̇ze verdi̇kleri̇ni̇ günü geli̇nce bi̇zde onlara vereceği̇z.yardimlaşma karşilikli olur. unutulmasin.

Kirkagacli
Kirkagacli - 7 yıl Önce

İsi gucu gosteris bunlarin hepsi toplanirlar yollar onemli zaten genclerimiz icin el ele verin is imkani saglayin somada hep yabancilar var yerli halkimiz olsun maden dibimizde torku dibimizde is imkanlarinda destek olun torpil yaptirmayin yabancilara.. sayin berberde kirkagacin genclerine el atsin is imkani saglatsin