KIRKAĞAÇ ve HRİSTİYAN ÂLEMİNİ HEYECANLANDIRAN GELİŞME(VİDEO)

YORUM EKLE
YORUMLAR
şovalye avcısı yorum 2
şovalye avcısı yorum 2 - 6 yıl Önce

öküzün gamsızı mezbahaya giderken kasabın bıçağını yalarmış.

Çok önemli
Çok önemli - 6 yıl Önce

Büyük köyümüzün kaderi zeytin ağacına kaldı yine

ŞOVALYE AVCISI yorum 1
ŞOVALYE AVCISI yorum 1 - 6 yıl Önce

izmirdeki meryemana evinden dünyada kaç tane var? bu ev gerçek mi? kıyamet kilisesi yani yedi kilise nerede? efesteki yedi uyuyanlar mağarası doğru diyorsanız keyf süresine inanmamış olur musunuz? bergama hristiyanlık için neden önemli? bergama kızılavludaki (serapis) 2015 de dikilen heykel kime ait? oradaki tapınak tanrıça ısıs için mi yapılmış? akhisar müzesindeki kehanet taşı ne? yada müze bahçesindeki lahitin üstündeki greek yazıları neler anlatıyor?

murat
murat - 6 yıl Önce

daha geçen ay ayhan sicimoğlu oradaydı.ve akhisarın ağacı olarak gösterdi.yine kaymağını başkaları gelir yer.boşuna uğraşmatyın.

.......... anladın sen onu
.......... anladın sen onu - 6 yıl Önce

önce bakır mahallesinin nereye bağlı olduğunu öğrensin ayhan sicimoğlu denen şahıs. kendisini sövdürmek istiyor galiba arkadaş. önüne gelen sahiplenmeye çalışıyor maşAllah

murat
murat - 6 yıl Önce

ayhan si̇ci̇moğlunda suç yok.oraya ki̇m geti̇rdi̇yse daha doğrusu geti̇renlere ki̇m göz yumduysa onlara söylenecek söz.o ağaç defalarca haberlere çikti ama çoğunda akhi̇sar adi geçti̇.bir yetkili çıkıpta tepki gösterdimi.o ağaç akhisarın değil bizimdir diye konuştumu.akhisar sahiplenir,izmir sahiplenir,ayvalık sahiplenir,kırkağaç lılarda ne güzel habere çıktı diye sevinir.güleriz ağlanacak halimize demişler.

Meliksah taşkın
Meliksah taşkın - 6 yıl Önce

Sevgili kırkağaçlılar bu ağaça sahip çıkılmasına sevindim. İlçe tarım Müdürlüğü olarak bu ağacı o zamanın kaymakamı Ali sırmalı bey ile beraber tescil ettirmemizin bir amacı vardı. Oda zeytinin ana vatanının kırkağaç olduğu gibi bizim içinde çok kutsal olan hz Meryem ve Hz İsa nın anısına sahip çıkmaktı. Böylece ilçemiz için çok önemli olan zeytinciliğin gelişmesini ve tanıtımına sağlamak ile olursa dinsel turizme ilçemizide katmaktı. Şimdi başka ilçelerin sahip çıkması yerel idarecilerimize daha çok iş yüklüyor. İlçe müdürlüğü olarak bu ağacı Almanya Hollanda ve İtalya da afişler ve broşürler ile tanıtımı yapıldı. Zaten bu arkeolog bayanda bu afişlerden ağacı buluyor. Şimdi kaymakamlık belediye ilçe tarım ve ziraat odası ile tüm kırkağaçlılar olarak el ele verip bu ağaça gereken önemi vermeli sahiplenmeliyiz.