SEZGİN “SORUMLULAR SORUMSUZCA HAREKET ETTİLER”

YORUM EKLE
YORUMLAR
Atama saygılar
Atama saygılar - 6 yıl Önce

Bu okul ne zaman yıkıldı zira yikildiseye niçin Atatürk düşünce derneği niye takip Edip Atatürk büstünü orada almadılar boş viranede bıraktılar sorarım düşünce derneğine siz ne iş yaparsınız piratokelede boy göstermeye benzemez iş takip ister Atatürk büstünü saldıranları ifevtle kınıyorum atasına saygısı olmayan telef olmaya mahkumdur

Hulya
Hulya - 6 yıl Önce

Görüntüleri çekip sosyal medyada yayınlayanları iyi takip edin.Ayrıca 7 aydır Atatürkçü düşünce derneği neredeydi.niçin kontrol etmedi.kendisinin Hiç mi sorumluluğu yok.

vatandaş
vatandaş - 6 yıl Önce

sen add yi suçlayacağına önce git milli eğitim müdürünü suçla kardeş.her önüne gelenin sorumsuzca yıkıldığı bir ülkede add nin ne suçu var?

x-man
x-man - 6 yıl Önce

yerlerde sürünen o büst, yıkılan okulun demirbaşıdır,aynı zamanda kırkağaç milli eğitim müdürlüğünün demirbaşıdır . kimse olayı sahiplenmeyeceği ve hesap vermeyeceği için rahat olun paniklemeyin "hülya"hanım. add yi suçlamanızda, zimmetli silahına sahip çıkmayan askerin, yakındaki köy muhtarını suçlamasına benziyor benzetmen

Bakırköy lü..
Bakırköy lü.. - 6 yıl Önce

Bu fotoyu kim paylaşmış. İyi incelensin. İnternete gezen fotolarda büst sağlam ve kırılmış halde. İlginç dimi.. Demekki bu kişi okullardaki büstleri fotolarını çekmeyi çok seviyor!!!