KIRKAĞAÇ EĞİTİM BİR SEN’DEN AFRİN AÇIKLAMASI

YORUM EKLE
YORUMLAR
esnaf
esnaf - 6 yıl Önce

bakır da okulda atamızın büstü yerlerde geziyor bunun hakkında da bir açıklama beklerdik sizlerden. en azından bu sorumsuzluğu kınadığınızı olayın takipçisi olacağınızı falan duymak isterdik. hiç bir sendikadan bu olayla ilgili bir açıklama gelmedi atatürk e sahip çıkmak yalnızca add nin görevi değil. insanlar bunları görüyor ve gereken değerlendirmeyi yapıyor. bekliyoruz bakalım büstün sorumsuz sorumluları hakkında ne gibi bir işlem yapılacak.

Süleyman
Süleyman - 6 yıl Önce

Bi kerede bilim için ilim için sizi ilgilendiren konular olaylar için açıklama yapın yalakalığın bu kadarınada pes dogrusu nerde ilgi alanları dışında bir konu var bu maydanozlar hemen yeşeriyo ayıp ayıp..hükümet yalakaları..

Buralı
Buralı - 6 yıl Önce

Teşekkürler esnaf Süleyman

kırkağaç
kırkağaç - 6 yıl Önce

esnaf ve süleyman adlı kullanıcılar hay ağzınıza sağlık yüreğinize sağlık

Muhasip
Muhasip - 6 yıl Önce

Eğitim öğretim Vatanını milletini insanını korumakla başlar yorum yazarken biraz daha hassas ve dikkatli olmak lazım başta .Bu eğitimci arkadaşlarla Kırkağacın eğitimi Şu anda gayet başarılı yeni pek çok okul yapıldı her okuldan her türlü çalışmalar yapılıyor Sivil toplum örgütü olan Eğitim Bir Sen bu duyarlı davranışı sergilemek ile takdir edilmeli tabii ki anlayana

adil
adil - 6 yıl Önce

muhasip sen hesaplarını da böyle tutuyorsan vay haline tuttuğun defterlerin...kırkağaç ta eğitim tarihindeki en dip seviyelere düşmüş durumda. adamlar koltuk kavgası sebebiyle tüm kaliteli personeli kaçırdılar. üniversite sınavındaki sonuçları takip etmediğin belli. yapılan okullara gelince onu devletimiz yaptırdı. bunlar o okulların hakkını veremiyorlar asıl mesele bu.siyaset yapacaklarına asli görevlerini yapsınlar. atatürk büstünün durumu malum.

helezon
helezon - 6 yıl Önce

adil kardeşim sendikaların görevleri arasında bu tür işler de vardır.bu açıklmayı yaptı diye okullarda eğitimmi durdu. eği̇ti̇m demek sadece çocuklara bi̇lgi̇ yüklemek deği̇lki̇. çok i̇yi̇ üni̇versi̇telere yerleşi̇p de bu mi̇lleti̇n değerleri̇ne küfretti̇kten sonra bi̇r kiymeti̇ yok eği̇ti̇mi̇n. sen bu sendikayı eleştirirken faaliyetlerini değil aslında temsi,l ettiği düşünceyi hedef alıyorsun. ama bugün bu düşünce i̇kti̇darda ve ülkemi̇z hi̇ç görmedi̇ği̇ yeni̇li̇kleri̇ gördü eği̇ti̇mde.

Muhasip
Muhasip - 6 yıl Önce

Ya yapma Adil efendi. Bir örnek ver kaliteli dediğin giden personele de görelim. Hala lüzumsuz işlerle uğraşıyorsunuz . Önyargılı olmamak lazım kardeş. Hesap var hesap vereceğiz...

adil
adil - 6 yıl Önce

hayır helezon ben bu sendikanın düşüncelerini ya da iktidarı eleştirmiyorum, yaşamları ve söylemleri tutarsız, bu davaya katkıdan çok yalakalık yaparak kendilerine katkı sağlamayı amaçlayan, ellerindeki makamı kötüye kullanan kişileri eleştiriyorum. şu resme bir bakın neden hepsi müdür? niçin içlerinde idareci olmayan bir kişi yok? çünkü bu sendika birilerinin koltuğunu sağlamlaştırma aracı. fikirmiş davaymış bunlar için bir anlamı yok inanın.

Onu bunu birakin
Onu bunu birakin - 6 yıl Önce

Aferin harekatı başlayalı 1 ay olacak. Bu sendika destek açıklaması için geç kaldı.sendika temsilcileri müdür oldugu için başka işleri vardır büyük ihtimalle. Ya yorum yapan arkadaşlar herkes kimin ne olduğunu iyi biliyor. Yadirgamamak gerek. Yav bırakın biraki