KIRKAĞAÇLI MHP'LİLER BÜYÜK KURULTAYA KATILDI

YORUM EKLE
YORUMLAR
kırkağaçlı
kırkağaçlı - 6 yıl Önce

evet yüzde 5 oy oranı ile gurur duyuyoruz akp nin yavru partisi mhp iyi parti gümbür gümbür geliyor bir söz vardır hepimiz biliriz korkunun ecele faydası yoktur.başkan halil sülalende maskiye almadığın kaldımı sen ve yönetim kurulu çıkarlarınız için oradısınız kısa ve öz mhp bitmiştir cengiz ergün beyefendinin dediği gibi tavanda ittifak var ama tabanda anlamasınız diye tekrar yazıyorum biz mhp seçmenlerinde bu ittifağa oy yoktur.

1453
1453 - 6 yıl Önce

Maski ülkücüleri.

ahmet tütüncüoğlu
ahmet tütüncüoğlu - 6 yıl Önce

orada ilçe başkanından başka herşeye benzeyen biri var.tüm yakınlarını maskiye aldırdı.soğuk bir tip.halk ile asla iletişim olamaz.şimdi biz bu mhp yemi oy vereceğiz.çok yakında köylü ve şehirli vatandaşlar bunların hesabını soracağı gibi hepsini kovalıyacaklar.bahçeli devri bitmiştir

Kirkagac li
Kirkagac li - 6 yıl Önce

Oylar meral hanıma iyiki varsın böyle bır ayrılık bekleniyordu kirkagac ta 2000 kişi iyi partiye gecis yaptı

akıncı
akıncı - 6 yıl Önce

devlet i̇çi̇n mi̇llet i̇çi̇n hi̇ç bi̇r menfaat beklemeden çalişan ve i̇tti̇fak yolunda li̇deri̇ni̇n sözünden çikmayan onun gösterdiği ittifak yolunu gözü kapalı onaylayan değerli dava adamlarına çamur at izi kalsın yapılıyor. hiç yakıştıramadım. demek ki ittifaktan bu kadar rahazsız olan çok varmış.