KIRKAĞAÇ EĞİTİM BİR-SEN'DEN İMZALI TEPKİ

YORUM EKLE
YORUMLAR
Hacı dayi
Hacı dayi - 6 yıl Önce

Eğitime gerçekten gönlünü vermiş öğrenci yetiştiren sürekli kendini geliştiren ogretmenlerimize sözümüz yok ama ogretmenlikle hiç alakası olmayıp okula fabrika işçisi gibi gelip giden öğretmenlere bu uygulama az bile onlara on tane keçi android telefon okey takımlarıyla hemen dağa belki doğaya faydaları olur

1453
1453 - 6 yıl Önce

Performanstan rahatsizmi oldunuz sayin birsenciler.Manisada basari siralamasinda kirkagac sonuncu biliyorsunuz demi. en son tip fakultesine veya muhendisliklere ne zaman ogrenci gonderdiniz hatirlayan varmi sizi bilmem ama ben duymadim.Fen lisesindeki ogretmenle metem deki ogretmen ayni maasi alacak yani demi.Kendi cocuklariniza gelince secmece ogretmen secmece sinif daha sonra akhisara yada somaya bizim cocuklar meteme hayirli yolculuk.sizi bilmem ama ben performans gelmelidir kanisindayim.

Kirkagacli
Kirkagacli - 6 yıl Önce

Egitimci arkadaslar suan ki toplum sizin eseriniz tatili,ekdersi, atamayi idareci olmayi dusuneceginize biraz daha bu cocuklara yakinlik gosterseydiniz bu hale gelmezdi inanin veya bu kadar kotu olmazdi toplum.İnanin disaridan bakildigi zaman egitim camiasi hicde hos durmuyor tabi hepsi icin gecerli degil.Okulun onunde sigara partileri kahvede okey partileri meyhanede ickiler birakin paranin pesinden gitmeyi egitime ve ogretime odaklanin inanin hic hos olmuyor dusunun biz ne kadar sucluyuz bu iste diye.

eğitimci
eğitimci - 6 yıl Önce

bir eğitimci olarak hükümetimizin öğretmen performansının değerlendirilmesine yönelik bu uygulamasını yürekten destekliyorum. işine gelen konularda gelişmiş ülkeleri örnek göstermek işine gelmeyen konularda bu uygulama türkiyede farklı işler demek ne kadar doğru bir yaklaşım? görevini düzgün yapanla yapmayanın ayırt edilmesi için bir zorunluluk bu.hatta öğretmenlerin her türlü ahlaki tutumları da bir değerlendirme kriteri olmalı zira öğrencileri taciz eden pedofillerin tespiti önemli bir husus..

Klaas-Jan Huntelaar
Klaas-Jan Huntelaar - 6 yıl Önce

fotoğraflarda bulunan bir kaç hocanın dersine girmiştim zamanında. bu sistemi asıl kullanması gereken mezun olan öğrenciler. çünkü bu öğretmenlerin hiç bir kimseye bi faydası olmadığını devletin bilmesi lazım :)

Alexander Solskjaer
Alexander Solskjaer - 6 yıl Önce

4 yıl öğrencisi olduğum ve burada bulunan sevgili hocam... ne kadar iyi bir adam olsanızda keşke öğretmenliğiniz de aynı seviyede olsaydı.ayrışmak bize birşey kazandırmaz hepiniz için üzgünüm hocam.

Okul
Okul - 6 yıl Önce

Senelerce sadece kendini düşünüp bir sürü gereksiz masrafla velileri zor duruma sokan sadece müfettişin gözüne girmek ve puan almak işine odaklanan ama çocukların psikolojik hallerini görmezden gelerek akla gelmeyecek laflar sarf eden öğretmenlere az bile bence bu ogretmenlere önce İNSANLİK dersi ogretmeliler insanlıkla alakası yok bazılarının kendilerini Kaf dağında zannediyorlar kahin gibi bilmiş tavırlar eğer ogrencinin maddi gücün varsa iyisin yoksa hiç bir şeysin anlayana....

Çukur
Çukur - 6 yıl Önce

kırkağaç daki eğitim öğretimin nekadar farkindasinda yorum yapıyorsun herşeye olumsuz yönden bakiyorsun olanıda görmüyorsun

40 ağaç
40 ağaç - 6 yıl Önce

beter olun az bile size