KİREŞÇİ “KOOPERATİFLEŞME ŞART”

YORUM EKLE
YORUMLAR
Tahir Kara
Tahir Kara - 6 yıl Önce

Memleket sevdası vatan sevgisinden gelir. Helal reis...

B.S.
B.S. - 6 yıl Önce

Sami evladım samimiyetini bilirim, faydalı olmak istiyorsun çevrene belli ancak senin bu dedigin kırkağaçlilarin başarabileceği bir is degil. Her yerde olur orada olmaz evlat. Rahmetli babana da aynı şeyi çok söylemiştim. Kırkağacı bırak kendi işine bak hemen.

çiftçi
çiftçi - 6 yıl Önce

öncelikle bu konuyu ele aldığınız için sami bey'e ve kırkağaç net'e teşekkür ediyorum. tespitler çok doğru her önüne gelen zeytin basıp sonra da kahvede oturup birileri gelip alsın diye bekliyor. öneri çok güzel ama daha daha öncekilerin de akibeti belli. ancak bu şekilde okumuş gençlerimizin öncülük ederek devamını getirmesini doğru bulmaktayım. umarım kırkağacımız için en hayırlısı neyse o olur.

bakırlı
bakırlı - 6 yıl Önce

kooperatif eğer düzgün yönetilirse vezir yapar, kötü yönetilirse rezil yapar. sizler belki hatırlamazsınız bundan 20 yıl önceleri kooperatif vardı kırkağaç ta ama maalesef kötü yönetimler sebebiyle yürümedi insanlar birbirini yedi. böyle durumlara fırsat vermemek için profesyonel yöneticilerce bu iş yapılmalı. mesela bir torku ya bakın adamlar imparatorluk kurdu. bizde neden olmasın olur tabi ama zihniyetlerde değişim olmalı.

Selahattin cinbaş
Selahattin cinbaş - 6 yıl Önce

Teşekkürler Sami Mahir KİREŞCİ ve Kırkağaç Net e ilçemizin kanayan yarasını çok iyi açıklamışsın.

Sedat Balaban
Sedat Balaban - 6 yıl Önce

Sami Kardeşim çalışmalarında başarılar dilerim

Bayram
Bayram - 6 yıl Önce

her zaman birleşmek iyidir ancak birlesmek kadar birligi devam ettirebilmek de onemlidir.daha önce olmamasi yine olmayacagi anlamina gelmez. eger birlesmezsek kendi toprağımızda köle olmaya devam ederiz. herseyin fiyati iki katina cikarken zeytin fiyati yariya düser mi insaf !

zeytinci
zeytinci - 6 yıl Önce

tespi̇tleri̇ni̇z güzel ancak ülke ekonomi̇si̇ni̇n i̇çi̇nde bulunduğu zor durum da malum. işi̇n bu boyutu da var ama ekonomi̇si̇ni̇n neredeyse tamami tari̇ma dayali bi̇r yerde kooperati̇f olmamasi da tuhaf gerçekten...

kırkağaçlı
kırkağaçlı - 6 yıl Önce

kırkaçtan bir halt olmaz, tarikatlar beyin yıkıyıyor kırkağaçta. din iman deyip, tunus'dan ülkeye zeytinyağı getiren zihniyeti alkışlattırıyorlar zeytinci kırkağaçlıyı.

Ülkücü
Ülkücü - 6 yıl Önce

hiç kimse bu adamın kıymetini bilemez hem vatan sevgisi hem kendi memleketini kalkındırma çabaları..... bu adamın belediye başkanı olması lazım belediye başkanı.