AKKAŞ “PROJELERİYLE” DİKKAT ÇEKİYOR
Yarın yapılacak olan Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanlığı için adaylığını açıklayan İsmail Akkaş, projeleriyle dikkat çekiyor.
İlçemizin sevilen esnaflarından olan İsmail Akkaş uzun yıllardır Nakliyeciler Kooperatifi üyeliği de yapıyor.
Cumartesi günü saat 11’de Belediye Kültür Merkezinde yapılacak olan kongrede adaylığını açıklayan İsmail Akkaş projeleriyle öne çıkıyor.
Söz sizde hizmet bizden Kirkagac. Net’e konuşan İsmail Akkaş “Öncelikle adaylığımız memleketimize hayırlı olsun. Yıllardır nakliye sektörüyle uğraşıyorum.
Üyelerimizin sorunları yakından bilen biriyim.
Yönetim kurulu üyelerimizle birlikte değerli üyelerimiz için önemi projeler hazırladık.
Üyelerimiz bizi bu göreve layık görürlerse eğer geldiğimizde korsan çalışan servis ve kamyonet denetimini yaptıracağız ve takipçisi olacağız.
Yakın çevredeki küçük taşımacı nakliyecilere iş olanağı sağlamak için organize sanayi bölgelerinde fabrika ziyaretleri yapıp iş görüşmeleri yapacağız.
Minibüsçü ve kamyonetçi üyelerimize petrol, madeni yağ, lastik, akü vb. yedek parça konusunda tedarik için Nakliyeciler Kooperatifi ile anlaşmamızı yaptık.
Ayrıca kurtarıcı almak mantıklı değildir. İlçemizde yeterince mevcut kurtarıcı işi yapan arkadaşımız var. Bu üyelerimizle konuşup anlaştık. Oda üyelerine indirim yapacakları sözünü aldık.
Ayrıca kurtarıcı işi yapan esnafımız için bölgedeki odalarla anlaşma yapıp onlara da iş imkânı sağlamaya çalışacağız.
Kamyonetçi, servisçi, galerici ve kurtarıcılar için ayrı ayrı WhatsApp grubu kurup sorunları anında çözeceğiz.
Galerici esnafımız için belediye ve ilgili makamlarla görüşüp vize için site yakınlarında uygun yer temin edildiğinde vize hizmetini getireceğiz.
Mesleki sorunlarımızı ve sıkıntılarımızı ilgili makam ve mercilere ileteceğiz.
Bu projelerimizin hepsi için ayrı ayrı tek tek söz veriyorum” dedi.
HABER-FOTOĞRAF: HAKAN DEMİR(İHA)









