Kırkağaç’ın tanınmış ailelerinden Betül ve Orhan Ürem’in oğulları Oğuz ile Gülayşe Demirci ve Şuayip Baltacıoğlu çiftinin kızları Buse yapılan düğün töreniyle hayatlarını birleştirdiler.
Aksupark Kır Düğün Salonunda düzenlenen düğün töreninde, genç çiftler bir ömür boyu aynı yastığa baş koymaya “Evet” dediler.
Buse ve Oğuz’un mutlulukları gözlerinden okunurken davetliler bu unutulmaz gecede gelin ve damadı yalnız bırakmadılar.
Müzik eşliğinde doyasıya bir gece geçiren Baltacıoğlu ve Ürem ailelerinin fertleri bu muhteşem düğün törenine şahitlik ettiler.
Kirkagac.NET’e konuşan Buse ve Oğuz “Çok mutluyuz. Herkese çok teşekkür ederiz.
Bizleri bu güzel günümüzde yalnız bırakmayan tüm dostlarımızdan Allah razı olsun.
Herkese bir kez daha teşekkür ederiz” dediler.
Kırkağaç’ın sevilen sanayi esnaflarından Orhan Ürem ile eşi Betül Ürem ise “Allah herkese bu güzel duyguları yaşatsın. Rabbim evlatlarımızı iki cihanda mutlu etsin” diye konuştu.
Bizde Kirkagac.Net ailesi olarak genç çiftleri kutluyoruz.
HABER: HAKAN DEMİR(İHA)