Kırkağaç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Metal Teknolojisi Bölümü öğrencileri her yıl geleneksel olarak düzenlenen iftarda yemeğinde bir araya geldiler.
Bu yıl 6.sı düzenlenen iftar yemeğine Alan Şefi Mustafa Dalgeç , Atelye Şefi Yasin Öz, Alan Öğretmenleri Rıza Güner ve Eray Dursun ile 85 öğrenci katıldı.
Mübarek Ramazan ayı dolayısıyla yapılan iftar yemeği etkinliğinde öğrenciler ezanın okunmasıyla oruçları açtılar, daha sonra ise semaver çayıyla öğretmenleriyle sohbet ettiler.
Kirkagac. Net’e konuşan Atelye Şefi Yasin Öz “Bizim burada ana amacımız bu mübarek ayda öğrencilerin bölüme, okula olan aidiyet duygularını arttırmak, birbirleri arasındaki bağları kuvvetlendirerek derslere daha istekli ve keyifli gelmelerini sağlamaktı.
Yıllardır derslerimizin yanında, kültürel gezilerimizi ve bu tarz sosyal aktiviteleri ekliyoruz ve bununla birlikte öğrencilerdeki sahiplenme duygusunun arttığını görüyoruz.
Bizleri bu etkinliklerde yalnız bırakmayan ilgi gösteren öncelikle öğrencilerimize ve onlara izin veren değerli velilerimize çok teşekkür ederiz. Allah’ın izniyle her yıl iftarlarımıza devam edeceğiz” diyerek günün anlamını ifade etti.
HABER-FOTOĞRAF: HAKAN DEMİR(İHA)






















