19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Kırkağaç’ta da yapılan törenlerle kutlandı.
Sabah saat 10:00'da Cumhuriyet Meydanında Atatürk büstüne çelenk koyma töreniyle başlayan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı programı daha sonra Kırkağaç Eczacı Engin Ümmetoğlu Lisesi bahçesinde devam etti.
Burada ki törene Kırkağaç Kaymakamı Zafer Oktay, Kırkağaç Jandarma Komando Eğitim Merkezi Komutanı Jandarma Albay Adem Şakrak, Kırkağaç Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Olgun, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Servet Çelenk, İlçe Emniyet Müdürü Sayım Başaran, İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil Boncuk, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ömer Kutlu, siyasi parti temsilcileri, daire amirleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.
Tören saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başladı. Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ömer Kutlu'nun açılış konuşmasının ardından, öğrenciler günün önemini anlatan şiirlerini seslendirdiler.
Eczacı Engin Ümmetoğlu Lisesi öğrencilerinin müzik dinletisi, halk oyunları gösterilerinin ardından, program top sektirme ve cimnasitik ve taekwondo takımının gösterileri ile devam etti.
19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı ilçe genelinde yapılan yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesi ile son buldu.
HABER-FOTOĞRAF: HAKAN DEMİR(İHA)
HABERİN VİDEOSUNU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN...