Kadriye Mahallesi Muhtarı Yasin Sarı, 4 Aralık Dünya Madenciler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında madencilerin emek ve fedakârlığına dikkat çekti.
Sarı'nın açıklamasında şu ifadelere yer verildi.
"Özellikle 13 Mayıs 2014'te yaşanan Soma Maden Kazasında hayatını kaybeden 301 madencimizi ve bunların başında kaybettiğimiz tüm madencilerimizi rahmetle anıyor, ailelerine sabır diliyorum. Onların cesareti ve çalışkanlığı, milletimiz için muhteşem bir ilham kaynağıdır.
Bu anlamlı günde, onların aziz hatıralarını yaşarken, yer altında görev yapan tüm madencilerimize sağlıklı ve huzurlu bir gelecek diliyor; Emeklerinin ve fedakârlıklarının büyük takdire değer olduğunu bilmelerini istiyorum.
Bu vesileyle eski bir maden çalışanı olarak tüm madencilerimizin 4 Aralık Dünya Madenciler Günü'nü içtenlikle kutluyorum."
HABER-FOTOĞRAF: HAKAN DEMİR(İHA)










