Türkiye şampiyonluğu için Muğla'da ilçemizi temsil eden Karakurt 75. Yıl Ortaokulu Bocce Takımı turnuvaya fırtına gibi başladı.
Eymen Aras, Ömer Kat, Emir Baybars Özkan, Emirhan Eriş ve Yusuf Uyar’dan oluşan Karakurt Ortaokulu Bocce Takımı ilk maçında İzmir-Tire Eskioba Ortaokulunu 13-4, 2. maçında ise Salihli Durasallı Ortaokulunu 7-5 yenerek ikide iki yaptı.
Muhteşem bir oyun ortaya koyan Bocce Takımımız ilk iki maçını kazanarak turnuvada ne kadar iddialı olduğunuda göstermiş oldu.
Karakurt 75. Yıl Ortaokulu Müdür Yardımcısı Burak Kızılçay ve Beden Eğitimi Öğretmenleri Özgür Dönmez nezaretinde maçlara hazırlanan Karakurt 75. Yıl İlköğretim Bocce takımı daha önce bölge finallerinde 2. olmayı başararak Muğla’da düzenlenecek olan turnuvaya gitmeye hak kazanmıştı.
HABER: HAKAN DEMİR(İHA)