HASAN KARAOSMANOĞLU(AK Parti Kırkağaç Belediye Başkan Aday Adayı)

Hasan Karaosmanoğlu Kimdir?...

HASAN KARAOSMANOĞLU(AK Parti Kırkağaç Belediye Başkan Aday Adayı)

1962 Aralık doğumluyum.
Kırkağaç'ta geçen öğrenim hayatımı, Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümü mezunu olarak tamamladım. 

Siyaset ailemizde vardı. Rahmetli Dedem Karaosmanzade Ramiz Oğlu Hasan; Kırkağaç DP’nin kurucusuydu. Bacanağı Ahmet Kantarcıoğlu ve yakın akrabası İçişleri Bakanı Fevzi Lütfü Karaosmanoğlu ve Şehit Başbakan Adnan Menderes DP Temellerini Kırkağaç ve Akhisar’da atmışlardı.

Babam Emin Süreyya; 1970 senesinde kim var denildiğinde; Milli Görüş hareketinin "MNP - MSP" İlk Kurucu ve Kırkağaç İlçe Başkanlığı görevinde bulundu. 
40 yılı aşkın süredir traktör ticareti yapıyorum.

Koç Holdingle 25 yaşında tanıştı, Türk Traktör - Fiat ve
John Deere Tarım Makinaları Bayiliği başta olmak üzere 2.el ve 0 bugüne kadar 15.000 in üzerinde traktör satışı yaptım.

Türkiye Birincilikleri var ve Koç Holding'de Coşkun Ulusoy, Güldenir Kurtar ve Rahmetli Mustafa Koç’la birlikte Koç Finans Şirketinin kuruluş aşamasında, Türkiye’deki ilk ve en genç çağırılan kurumsal bayiydi.
Şu anda İnşaat, Traktör ve Karaosmanoğlu Zeytinyağı markasıyla butik zeytin zeytinyağı üretimi ve pazarlamasında oğlumla birlikte devam ediyorum.

Cumhurbaşkanımızla 1999 senesinde Gelenbe'de tanıştık. Kırkağaç’ta Recai Berber’in seçim kampanyasına katılmışlardı, Pınarhisar Cezaevinde ziyaret ettim. 

AK Partinin kuruluşuyla 2001'de başlayan yolculuk 2004 senesinde belediye meclisine seçildim ve 2005 yılında ilçe başkanı oldum. 2007 seçimlerinde; Milletvekilliği ve Belediye Başkanlığıyla ilgili girişimlerim oldu.
Bugün; Kırkağaç'taki Çevreyolu, Hastane, İlk Öğretim Okulları, Üniversitenin taşınması, Kapalı Spor Salonu başta olmak üzere;

Alacalar - Çaltıcak - Bakır - Aydıncık Göletleri. Tarım Organize Bölgesiyle ilgili birçok projeyi teşkilatımızla birlikte gündeme taşıdık ve Bölge Milletvekilleriyle takipçisi oldum.
2019 senesinde bağımsız aday oldum ve bugün yine karşınızda; AK Parti’den Aday Adayıyım.

Yeni bir Kırkağaç'a ve Kırkağaç’ı bir üst lige çıkarmak için ekibimle birlikte yine huzurlarınızdayım.
Yapılan anketlerde görüş bildirme konusunda sizlere de başvuruluyor dün yaptığınız gibi bugünde desteklerinizi bekliyorum. Gelecek ellerimizde, karar sizlerindir.
Allah’a emanet olunuz. Saygılarımla..


HASAN KARAOSMANOĞLU
AK Parti Kırkağaç Belediye Başkan Aday Adayı 

Güncelleme Tarihi: 13 Aralık 2023, 10:16

hakan demir

YORUM EKLE
YORUMLAR
Birol kulaksız
Birol kulaksız - 5 ay Önce

Başrılar dilerim hasan başkan

Mustafa Yavuz
Mustafa Yavuz - 5 ay Önce

Hayırlı olsun inşAllah hasan Karaosmanoğlu abimize başkanlığı haketmistir en güzel şekilde yapacağına inanıyorum Allah nazardan korusun Allah yardımcın olsun

SIRADAKİ HABER