Kırkağaçlı din görevlisi sanatçı Fatih Ardıç’ın merakla beklenen klibi “Madara Ederim” saat 18.00 itibariyle Youtube de yayınlandı.
Takipçilerinin kısa sürede ilgisini çeken klip sanatçının memleketi Kırkağaç’ın çeşitli yerlerinde hizmete çekildi.
Uzun yıllardan beri sevdalısı olduğu müziğe “Maskot Ettin” klibiyle adım atan ardından Sevdasız Kal ve Caiz mi Hocam eserleriyle getiren Kırkağaçlı din görevlisi Fatih Ardıç'ın yeni klibi “Madara Ederim” bugün saat 18.00’de fatihardcresmiyoutubesayfa hesabında yayına girdi.
Fatih Ardıç sözü ve müziği kendisine ait bu eserin klibini Çam Piknik Alanı ve ilçemizin tarihi sokaklarında çekti.
Klip hakkında Kirkagac.Net’e konuşan Fatih Ardıç “Klibimiz çekip yayına sürdük. Hayırlı olsun. İnşallah izleyici çok olur.
Herkesin ailece çoluk çocuk izleyebileceği bir klip. Bu süreçte emeği geçen Aranjörüm Cem Sait Arslantunalı ağabeyime, klip yönetmenim kardeşim Kurt Yusuf'a ve klipte rol alan herkese çok teşekkür ediyorum.
Sevenlerimin kanalıma abone olmalarını rica ediyorum.
Bildirimleri açmayı unutmasınlar, çünkü bu yaz daha da güzel eserlerle sizlerle olacağız” dedi.
HABER-FOTOĞRAF: HAKAN DEMİR(İHA)
İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN