BAHÇELİ'DEN SONRA DESTİCİ'DE KIRKAĞAÇ'A GELİYOR(VİDEO)
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin ardından bir genel başkan daha Kırkağaç'a geliyor.
Kırkağaç'a bir ziyaret düzenleyen Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Gürhan, Genel Başkan Destici'nin 14 yada 17 Mart'ta Kırkağaç'a geleceğini müjdeledi.
BBP Kırkağaç İlçe Başkanı Latif Narin, Kırkağaç Belediye Başkanı Ramazan Şahin ve çok sayıda partili tarafından, parti binasında karşılanan BBP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Gürhan, Destici'nin 14 ya da 17 Mart günü Kırkağaç'ta olacağını söyledi.
Belediye Başkan Adayı Ramazan Şahin'e güvendiklerini söyleyen Gürhan, 30 Mart Pazar günü yapılacak olan yerel seçimlerden zaferle ayrılacaklarını sözlerine ekledi.
Gürhan'a Kırkağaç ziyaretinde Büyük Birlik Partisi MKYK Üyesi Tuncay Özfidan, BBP Manisa Belediye Başkan Adayı Yaşar Biçinci Kırkağaç’ta Partililer ile buluştu.
İşte Kirkagac.NET farkıyla haberin video görüntüsü.
HABER-FOTOĞRAFLAR-KAMERA: HAKAN DEMİR(İHA)
Güncelleme Tarihi: 04 Mart 2014, 22:29
ak partiye ihanet edip trenden inenler hiç bir zaman kırkağaçta başarı şansı yakalayamazlar.bunu 30 mart sabahı anlıyacaksınız.hele hele vatana ihanet eden cemaatle birlik olup ortaya çıkmışsa.bu cemaat vatana ihanetin bedelini kötü şekilde ödemek zorunda.fethullah gülen tayyipten değil allahtan tokat yiyecek ve yemekte.