FEVZİ OK(AK Parti Kırkağaç Belediye Başkan Adayı)

AK Parti Kırkağaç Belediye Başkan Adayı Fevzi Ok...

FEVZİ OK(AK Parti Kırkağaç Belediye Başkan Adayı)

1966 yılı doğumluyum. Ailem Kırkağaç’ın Öveçli Mahallesindendir. Ailemiz zeytincilik alanında tarım ve zeytin ürünleri imalatı işleri ile iştigal etmekteyim.

1983 yılında Kırkağaç Lisesinden mezun oldum. 1988 yılındaysa D.E Üniv. Denizli Mühendislik Fakültesi makine mühendisliği bölümünden mezun oldum.

Askerlik hizmetinden sonra aile işletmemizde iş hayatına atıldım. Halen de aile işletmemizde faaliyetime devam etmekteyim.

1999 yılında Açık Öğretim Fakültesi Dış Ticaret Bölümünü, 2020 yılında Açık Öğretim Fakültesi Marka İletişimi Bölümünü, 2022 yılında Açık Öğretim Fakültesi Spor Yönetimi Bölümünü bitirdim.

Halen Açık Öğretim Fakültesi Yerel Yönetimler ve Belediyecilik Bölümü öğrencisiyim.
2011-2013 yılları arasında Akhisar Ticaret Odası Borsası Denetim Kurulu Üyeliği, 2017 yılından beri de Akhisar Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Üyeliği görevinde bulundum.

2005 yılından beri de Kırkağaç Acar İdman Yurdu Spor Kulübü Yönetim kurulunda hizmet verdim. Evli ve iki evlat babasıyım.

Güncelleme Tarihi: 13 Şubat 2024, 20:18

hakan demir

YORUM EKLE
YORUMLAR
Ali çoktan
Ali çoktan - 5 ay Önce

CHP li adayımız Fevzi Ok hayırlı olsun.

cengiz şık
cengiz şık - 5 ay Önce

kırkagac icin iyi bir şans şimdiden başarılar dilerim

Turgut şal
Turgut şal - 5 ay Önce

InşAllah belediye başkan adayı olur. Kırkağaç için idal başkan

takipçi
takipçi - 5 ay Önce

kendisi çok saygın kişi akp doğru kişiyi kendinden bulamayıp chp den birini bulması doğru yola girdiği anlamına gelir brova en sonunda chp li biri kırkağaçı yönetecek

SIRADAKİ HABER