ÖZÇETİN “BEN KIRKAĞAÇLI ESNAFIMIZA GÜVENİYORUM”

Özçetin ilçemizde geçtiğimiz hafta yaşanan ve tüm Kırkağaç’ı şoka uğratan “At ve eşek eti” olayı ile ilgili Kirkagac. Net’e önemli açıklamalarda bulundu.

ÖZÇETİN “BEN KIRKAĞAÇLI ESNAFIMIZA GÜVENİYORUM”

Kırkağaç Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Özçetin ilçemizde geçtiğimiz hafta yaşanan ve tüm Kırkağaç’ı şoka uğratan “At ve eşek eti” olayı ile ilgili Kirkagac. Net’e önemli açıklamalarda bulundu.

Özçetin “Geçtiğimiz hafta ilçemizde maalesef hepimizi çok üzen bir olay yaşandı.
İlçemizde bazı esnaflarımızda at eti ve eşek eti örneği bulunması ile ilgili bu olay şu an savcılığa intikal etmiş durumda. 

Ben bu olayı Kırkağaçlı esnaflarımızın bilerek ya da isteyerek yaptığına inanmıyorum.
Ben bütün Kırkağaçlı esnaflarımıza güveniyorum. Bu olayın Komşu ilçelerden kaynaklı olduğunun duyumunu aldım. 

Ayrıca 40 esnafımızdan alınan numunelerin temiz çıktığını öğrendim bu bizi çok mutlu etti. 

Kırkağaçlı vatandaşlarımızın tedirgin olmasını anlıyorum fakat merak etmesinler ve ilçe lokantalarimiza, tostçularımıza ve kasaplarımıza gönülleri rahat bir şekilde gidip, yemeklerini yiyebilirler” dedi.

HABER-FOTOĞRAF: HAKAN DEMİR(İHA) 

 





















Güncelleme Tarihi: 10 Haziran 2024, 09:19

hakan demir

YORUM EKLE
YORUMLAR
Atatürkçü Genç
Atatürkçü Genç - 2 ay Önce

Bilerek ve isteyerek yapmışlardır. Bir insan sattığı ürünü çobanına kadar bilecek! Eğer bunu yapamıyorsa gitsin limon satsın! Her işin bir metodu vardır bunu layıkıyla yapmıyorlarsa bırakacaklar. Ülkenin başına ne geliyorsa liyakatsizlikten geliyor. Bir de çıkmış esnaf aklıyorsunuz, o iki esnaf (Baş harfi A ilr başlayan pide salonu ve kasap) bunu bilerek yaptılar.

KIRKAĞAÇLI
KIRKAĞAÇLI @Atatürkçü Genç - 2 ay Önce

KESİNLİKLE İNANMIYORUZ PROBLEMİN OLMADIĞINA .EŞEK ETİ VE AT ETİ KESİLDİĞİNE İNANIYORUZ.MALİYETİ YOK NASILSA .KES KOY PİDENİN İÇİNE .KASAPLARDAN ALINAN ETLER FATURALARI VE ALINDIĞI TARİHLERİ DÜKKANLARIN ÖNÜNE ASILSIN.

SIRADAKİ HABER