--------------------------------------------------------------------

--------------------------------------------------------------------

--------------------------------------------------------------------

--------------------------------------------------------------------

--------------------------------------------------------------------

--------------------------------------------------------------------

-----------------------------------------------------------------------

------------------------------------------------------------------------

------------------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------------------

------------------------------------------------------------------------

------------------------------------------------------------------------

------------------------------------------------------------------------

------------------------------------------------------------------------

------------------------------------------------------------------------

------------------------------------------------------------------------

CENGİZ ERGÜN KIRKAĞAÇ’TA

Esnaf ve vatandaşların ilgi gösterdiği Başkan Cengiz Ergün, esnafa hayırlı işler diledi, vatandaşlarla bol bol sohbet etti.

CENGİZ ERGÜN KIRKAĞAÇ’TA

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Büyükşehir Belediyesi’nin ilçede hayata geçirdiği projeleri yerinde incelemek ve birtakım temaslarda bulunmak üzere Kırkağaç’a ziyarette bulundu. Esnaf ve vatandaşların ilgi gösterdiği Başkan Cengiz Ergün, esnafa hayırlı işler diledi, vatandaşlarla bol bol sohbet etti.

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin hayata geçirdiği projeleri yerinde görmek ve birtakım temaslarda bulunmak üzere Kırkağaç’a gelen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, vatandaşlar ve mahalle muhtarları tarafından ilgiyle karşılandı. Daha önce MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından altyapısı yenilenen ve Manisa Büyükşehir Belediyesi’nce de üst yapısı ve aydınlatmalarıyla yaşayan bir cadde haline getirilen 53. Sokakta karşılanan Başkan Ergün’e MHP TBMM Grup Başkanvekili Erkan Akçay ve Manisa Milletvekili Adayları Ali Uçak, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya, MASKİ Genel Müdürü Burak Aslay, MHP İl Başkanı Cüneyt Tosuner, Genel Sekreter Yardımcıları, MASKİ Genel Müdür Yardımcıları, Başkan Danışmanları, Daire Başkanları, KAÇEP İl Başkanı Neşe Töz, MHP İlçe Başkanı Ali Doğan, Ülkü Ocakları İl Başkan Yardımcısı Yunus Timur, Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Hakkı Seven, KAÇEP İlçe Başkanı Nebahat Güner, Muhtarlar Dernek Başkanı Erdem Ekin ile meclis üyeleri eşlik etti. 
Esnafa Hayırlı İşler Diledi

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, ilçede ilk olarak esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin gerçekleştirdiği çalışmalarla prestij kazanan 53. Sokakta esnafları ziyaret eden Başkan Ergün’e vatandaşlar da büyük ilgi gösterdi. Esnafları tek tek ziyaret eden Başkan Ergün, hayırlı işler dileklerini de iletti. 
 
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Kırkağaç’ta kapalı pazaryeri ile Ayakkabıcılar Çarşısı’nı ziyaret etti. Başkan Ergün’le tokalaşan pazarcılar ve vatandaşlar, Başkan Ergün’le bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.
 
Pazarcı esnafına hayırlı işler dileklerinde bulunan Başkan Ergün, vatandaşlarla da bol bol sohbet etti, hatıra fotoğrafı çektirdi. Ardından Kırkağaç Ayakkabıcılar Çarşısını da ziyaret eden Başkan Ergün, esnaflarla bir araya gelerek hayırlı işler dileklerini iletti.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün daha sonra Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Amirliği ve Kırkağaç Belediyesi Şantiyesi olarak kullanılacak olan hizmet binasında incelemelerde bulundu. 

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Fen İşleri Dairesi Başkanı Uğur Topkaya ile İtfaiye Dairesi Başkanı Gürhan İnal’dan yeni hizmet binası hakkında bilgiler aldı. Kırkağaç Belediye Başkanı Yaşar İsmail Gedüz, iki belediyenin ortak olarak kullanabileceği yeni hizmet binasının ilçeye kazandırılmasından mutluluk duyduklarını belirtirken; Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de bu önemli hizmetin Kırkağaç’a hayırlı olmasını diledi. 

Ergün ayrıca Kırkağaç ilçe programında Kırkağaç Belediyesi ile ortaklaşa yapılan Halı Sahada incelemelrde bulunurken, Ziraat Odası Başkanlığı tarafından talep edilen Taş Toplama Makinesinin teslimini de gerçekleştirdi. Kırkağaç Ziraat Odası Başkanı Emin Özarı, Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan hizmetlerin saymakla bitirilemeyeceğini bu yüzden Başkan Ergün’e ‘Çiftçi Dostu Başkan’ unvanını verdiklerini dile getirdi ve Başkan Cengiz Ergün’e teşekkür etti. 
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Kırkağaç Ziraat Odası Başkanlığının talebi üzerine satın alınan Taş Toplama Makinesi’nin teslimini gerçekleştirdi. 

Özarı, ‘Çiftçimize Hizmetler Saymakla Bitmiyor’
Kırkağaç Ziraat Odası Başkanı Emin Özarı, “Kırkağaç Ziraat Odası olarak biz Cengiz Başkanı ‘Çiftçi Dostu Başkan’ olarak ilan ettik. Yönetim kurulumuzla karar aldık. Bugüne kadar çiftçilerimiz için ne talep ettiysek, sağolsun hiç itiraz etmedi. Mesela ilk olarak biz, yükleme ve boşaltma rampası istedik. Bizim çiftçilerimiz 35 kilometre ilerde İzmir’in ilçesine traktörleri ile domateslerini taşıyorlardı. Yüzlerce ton domatesi taşımak bir yana, o kadar harcanan mazot bir yana, çiftçilerimiz kaza ve can kaybı riskiyle karşı karşıya gelmiş oluyorlardı. Biz her şeyden önce ondan kurtulduk, o yüzden Cengiz Başkanımıza teşekkür ediyorum, Allah razı olsun.

Rampayı yaptık, şimdi kamyonlar geliyor kolaylıkla domateslerini boşaltıyorlar. Çiftçilerimiz rahat bir şekilde ürünlerini teslim ediyorlar. İkinci olarak taş toplama makinesi. Bizim köylerimizdeki küçük çiftçilerimizin arazisi çok taşlı. Çapa yaparken biz çapayı bir defa toprağa, iki defa taşa vuruyoruz. Biz de dedik ki Cengiz Başkanım, bizim bir taş toplama makinesine ihtiyacımız var. Sağ olsun Başkanım onda da bizi kırmadı. Onun için de teşekkür ediyorum.

Buna ilaveten bizim 5 bin dekarlık bir zeytinlik alanımız var. O alana sulama projesi istedik. Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanımız Yılmaz Usta’dan çalışmaların sürdüğünü öğrendik. Zeytin ve üzüm kasaları, fidan ve gübre dağıtımlarını saymıyorum bile. Tüm bu hizmetler için Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e teşekkür ediyorum. 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimlerin ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum. Milletvekili Adayı Ali Uçak’a da başarılar diliyorum” diye konuştu. 

Uçak, Çiftçilerimizle Ankara Arasında Köprü Olacağız 
MHP Manisa Milletvekili Adayı Ali Uçak, “Çiftçilerimize verilen desteklerden dolayı Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e teşekkür ediyorum. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün de ifade ettiği gibi ‘Milli Ekonominin Temeli Tarımdır’. Çiftçiliğin içinden gelen, her kademesini bilen biri olarak, inşallah halkımızın destekleri ile seçildiğimiz takdirde; çiftçilerimizle Ankara arasında köprü olacağız. Bu hizmetleri arttırarak, vatandaşlarımıza ulaşacağız. Teşekkür ediyorum” diye konuştu. 

Başkan Ergün, Hayırlı Olsun Dileklerini İletti  
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Öncelikle bugün Kırkağaç’ta olmaktan çok mutlu olduğumu ifade etmek istiyorum. Tabi ki 17 ilçemiz 1088 mahallemizin her noktasındaki vatandaşlarımıza dokunmak bizlerin asli görevleri arasında. Tabi ki istekler bitmez, hizmetin sonu yoktur. Bugün de Kırkağaç ilçemizde yaptığımız hizmetleri değerli Ziraat Odası Başkanımız saymaya çalıştı.

Biz elimizden gelen her türlü desteği verdik, bundan sonra da vereceğimizden hiç kimsenin kuşku duymaması lazım. Üretmek demek, ekonomi ve ihracat demek. Sonuç olarak bizler, bir nebze de olsa bu katkıyı verebiliyorsak, bunun mutluluğunu yaşıyoruz. Üreticilerimizin dertlerine deva olabiliyorsak, ne mutlu bize. Hayırlı uğurlu olsun. Ben değerli Ziraat Odası Başkanıma ve yöneticilerine teşekkür ediyorum. İnşallah çiftçiliğin içinden gelen, çiftçi dostu Ali Uçak kardeşimizi de Ankara’ya göndermek, en büyük ideallerimiz arasında.  En güzel hizmetleri, el birliğiyle yapmanın gayreti içerisinde olacağız” diye konuştu. 
 
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, 6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş merkezli olarak gerçekleşen depremlerin ardından bulundukları bölgeden ayrılarak; Kırkağaç Gençlik ve İzcilik Kampına gelen depremzede aileleri ziyaret etti. Başkan Ergün, depremzede ailelere geçmiş olsun dileklerini iletti. 

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Kırkağaç programı kapsamında Gençlik ve İzcilik Kampı’nda konaklayan depremzede aileleri ziyaret etti. Depremzede aileleri ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini ileten Başkan Ergün, ‘Asrın felaketinde yitirdiğimiz kardeşlerimizi rahmetle anıyor, bir kez daha ülkemize ve asil milletimize geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Rabbim, bir daha böyle acılar yaşatmasın. Allah'ın izni ve birlik, beraberliğimizle bu acı süreci aşacağız’ dedi. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, ziyaret kapsamında çocuklara kırtasiye seti ve top dağıtımı yaptı.  

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Kırkağaç ilçe programı kapsamında Bostancı mahallesini ziyaret etti. Mahalle halkı tarafından sevgi seliyle karşılanan Başkan Ergün’e çocuklar yoğun ilgi gösterdi.
Başkan Ergün, alt ve üstyapısı tamamen yenilenen Bostancı mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Mahalle muhtarı Mehmet Tarlacı ve çocuklar tarafından çiçek takdimi ile karşılanan Başkan Cengiz Ergün’e vatandaşlarla tek tek tokalaşarak sohbet etme fırsatı buldu. Çocuklara kırtasiye seti ve top hediye etti.
 
MASKİ tarafından 154 mahalle projesi kapsamında Bostancı mahallesine 5 buçuk kilometrelik kanalizasyon, 6 bin 800 metrelik içme suyu hattı döşendi. Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ tarafından toplamda 36 bin metrekarelik kilit parke ve bordür taşı döşeme çalışması yapıldı. 1 adet içme suyu sondajı açılırken, içme suyu depo bakım ve onarımları gerçekleştirildi. 6 kilometrelik dere temizliği yapıldı. Manisa Büyükşehir Belediyesi mahallede 2 kilometrelik asfaltlama çalışması yaparken, 6 adet solar aydınlatma çalışması gerçekleştirdi. Büyükşehir Belediyesi üreticilere gübre, zeytin ve damızlık koç desteğinde de bulundu.
“Hizmetleri asla unutmayacağız”

Mahalle Muhtarı Mehmet Tarlacı, Bostancı mahallesinde Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğünün yaptığı yatırımları asla unutmayacaklarını belirterek, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’ün hizmetleri saymakla bitmez, mahallemize yapılan her çalışma için kendisine çok teşekkür ediyorum” dedi.
“Manisamızı Ankara’da En İyi Şekilde Temsil Etmek İstiyorum”
MHP Manisa Milletvekili Adayı Ali Uçak, “Ben Ankara’ya siyaset yapmaya gitmiyorum, Manisamıza, 17 ilçemize hizmet getirebilmek için gitmek istiyorum. Şehrimizi Ankara’da en iyi şekilde temsil edip, hizmet ve yatırımların gelmesi için elimden gelen her şeyi yapacağım. Tarımın içinden gelen biri olarak bu konuda sizlerin desteğinizi ve hayır dualarınızı bekliyorum” dedi. 

“Tek amacımız var Manisa’ya hizmet etmek”
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Bugün burada bizleri büyük bir coşkuyla karşılayan mahalle halkımız ve çocuklarımıza gönülden teşekkür ediyorum. 265 mahallemizin altyapı ve üstyapısını yeniledik. İl genelinde su depolarını yenileyerek, yeni sondajlar açarak, dereleri temizleyerek hizmet etmeye çalıştık. Bostancı’da da alt ve üstyapı çalışmaları yaparak, burayı modern bir mahalle haline getirdik. Güle güle kullanın, bizim tek gayemiz, sevdiklerinizle daha huzurlu bir yaşam sürmenizdir. Manisa’mızın 17 ilçesi 1088 mahallesine en güzel hizmetleri sunabilmek gayreti içinde durmadan çalışıyoruz” dedi.
“Cumhur İttifakına Desteklerinizi Bekliyoruz”

Başkan Ergün konuşmasının devamında, “Ülkemize kazandırılan demokrasi ve kalkınma devrimlerinin öncüsü Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a,  Cumhur İttifakımıza,  partimize ve milletvekillerimize desteklerinizi bekliyoruz. Onlar bizlerin sesi olacak. Ankara ve Manisa arasında köprü oluşturacaklar. Biz onlara ne zaman ulaşsak, proje ve yatırımlarımızın daha hızlı ilerlemesi adına bizler için mücadele edecekler” dedi.
 
 Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün son durağı Alifakı Mahallesi oldu.

Başkan Ergün’ü coşkuyla karşılayan vatandaşlar, mahalleye kazandırılan altyapı ve üstyapı yatırımları için teşekkür etti.
 
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Kırkağaç ilçe ziyareti kapsamında Alifakı Mahallesi’ni ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Ziyarette konuşan Alifakı Mahalle Muhtarı Burhanettin Topçu; içme suyu, depo temizliği, kanalizasyon ana toplama hattı, taş işleri, mezarlığa tel çit çalışmaları için Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti.
 
Başkan Ergün, Cumhur İttifakına Destek İstedi
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de yapılan hizmetlerin helali hoş olmasını diledi. Başkan Ergün, 14 Mayıs’ta gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçiminde Alifakı halkından destek istedi. Cumhur İttifakının Cumhurbaşkanı Adayının Recep Tayyip Erdoğan olduğunu belirten Başkan Ergün, Milletvekilliği seçiminde de Milliyetçi Hareket Partisinin adaylarına destek olunmasının önemine değindi. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Bir oy Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a bir oy Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili adayına kullanmanız durumunda Cumhur İttifakının güç birliğiyle bu hizmetler daha da artarak devam edecektir” diye konuştu. 
 
Uçak, ‘Sizlerin Hizmetkarı Olacağız’
 
Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Adayı Ali Uçak da, Alifakı Mahallesi sakinlerinden 14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleşecek olan seçimlerde destek istedi. Tarımın içinden geldiğini ve çiftçinin sorunlarını çok yakından bildiğini belirten MHP Milletvekili Adayı Ali Uçak, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün yaptığı hizmetler saymakla bitmez. İnşallah 14 Mayıs’ta Milletvekili adayı bu kardeşinize destek verirseniz ve sizlerin oylarıyla Ankara’ya gidersek, Manisa ile Ankara arasında köprü olacağız. İstek ve taleplerin takipçisi olacağız. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün ile birlikte sizlerin hizmetkarı olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

HABER-FOTOĞRAF: HAKAN DEMİR(İHA)














Güncelleme Tarihi: 28 Nisan 2023, 07:41

hakan demir

YORUM EKLE


         Kirkagac.Net