KIRKAĞAÇLI DİLARA’MIZ TÜRKİYE ŞAMPİYONU

Manisa ilini temsil eden Dilara’mız finalde Kocaeli Bölgesinden Özlem Altunay’ı yenerek altın madalyanın sahibi oldu.

KIRKAĞAÇLI DİLARA’MIZ TÜRKİYE ŞAMPİYONU

Uşak’ta düzenlenen Spor Toto Türkiye Minikler Judo Şampiyonasında KırkağaçDilara Erdoğan tarih yazdı.


32 Kg’da mücadele eden ve Manisa ilini temsil eden Dilara’mız finalde Kocaeli Bölgesinden Özlem Altunay’ı yenerek altın madalyanın sahibi oldu.

Rakiplerini minderi dar eden Dilara Erdoğan sırasıyla İstanbul Bölgesinden Rünya Ekin, Antalya Bölgesinden Ceyda Çelik, Kocaeli Bölgesinden Melehat Zeynep Ayrancı, Samsun Bölgesinden Yaren Yumut ve Sakarya Bölgesinden Rüya Dirin’i yenerek finale kaldı.

Finalde güçlü rakibi Kocaeli Bölgesinden Özlem Altunay’ı 10-5 yenen Akhisar Judo takımı sporcusu Dilara Erdoğan Türkiye Şampiyonu olarak çok büyük bir başarıya imza attı.

Maç sonunda düzenlenen ödül töreninde altın madalyayı boynuna geçiren Kırkağaç Dilara Erdoğan ülkemizi Makedonya’da yapılacak olan turnuvada temsil edecek.

Kirkagac. Net’e konuşan başarılı sporcu Dilara Erdoğan “İsmail Canıtez Hocam başta olmak üzere aileme ve bana destek olan herkese çok teşekkür ederim. Çok mutluyum. İnşallah 1 ay sonra Makedonya’da yapılacak olan şampiyonada ülkemi başarıyla temsil ederim” dedi.

Dilara’nın bu büyük başarısıyla büyük mutluluk yaşayan baba İsmail Erdoğan ise “Kızımla gurur duyuyorum. Çok mutluyuz.
İnşallah kızım hem ilçemizi hem ilimizi hem de ülkemizi bundan böyle daha başarılı bir şekilde temsil etmeye devam edecek.

Kızıma Makedonya’da başarılar diliyorum. İnşallah altın madalya kazanıp İstiklal Marşımızı söyletecek. Destek olan herkesten Allah razı olsun” diye konuştu.

Bizde Kirkagac. Net ailesi olarak Dilara Erdoğan'ı tebrik ediyor, başarılar diliyoruz.

HABER-FOTOĞRAF: HAKAN DEMİR(İHA)

































Güncelleme Tarihi: 27 Mayıs 2024, 21:26

hakan demir

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER